Het Nederlandse Landbouwbeleid: Waar gaan we naar toe?

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 04/12/2019
19:30 - 21:30

Location
Café Loburg

Categories


Het Nederlandse landbouwbeleid staat hevig onder discussie. De kranten staan vol met verhalen, meningen en visies van boeren, politici, wetenschappers en burgers. Veel mensen zijn het er over eens dat de huidige situatie ingewikkeld is en dat er in het verleden foutjes zijn gemaakt.
We gaan op deze avond graag in discussie over hoe het nu verder moet. Kom dus vooral met ons meepraten over jouw ideeën en visie!

We zullen de avond openen met een samenvatting van wat er besproken is tijdens de lezing “Het Nederlandse Landbouwbeleid: Wat ging er mis?” ([https://www.facebook.com/events/733141563880324/].

Daarna zullen Jeroen Candel en een nog aan te kondigen gastspreker hun visie delen over de toekomst van het landbouw beleid, gevolgd door een discussie waarbij we alle aanwezigen aanmoedigen om mee te denken!

Jeroen Candel werkt voor de Universiteit van Wageningen en verscheen onlangs in zowel de Resource als de Groene Amsterdammer:
– [https://resource.wur.nl/nl/show/Waar-blijft-de-landbouwvisie-Bestuurskundige-Candel-Houd-op-met-pleisters-plakken-.htm ]
– [https://www.groene.nl/artikel/de-problemen-zag-je-van-mijlenver-aankomen?fbc]

Hopelijk tot dan!

Groetjes,

De Boerengroep