Doe mee!

Wil jij betrokken raken bij Boerengroep?

Neem deel aan onze excursies, lezingen, zomercursussen en nog veel meer!

Kijk regelmatig op onze website voor aankomende evenementen, abonneer je op onze nieuwsbrief (beneden) en like onze Facebook page. Voor actieve discussies kan je ook lid worden van onze Facebook groep.

Word lid van het team

Wil je graag actief betrokken zijn bij het Boerengroep team? Stuur ons dan een mailtje met een korte motivatie en info over jezelf. Let op: je kunt ook je stage met Boerengroep - meer info daarover op onze site.

Vind een scriptie onderwerp bij ons

Ben jij op zoek naar scriptie onderwerp met betrekking tot agro-ecologie, voedselsoevereiniteit, boeren/familie landbouw? Boerengroep heeft een breed netwerk over de hele wereld. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak en wij kunnen je contact leggen met experts en ervaringsdeskundigen met betrekking tot jouw interessegebied.

Neem contact met ons op voor het organiseren van een evenement / stel een excursie voor (naar uw boerderij?) / stel een scriptie-onderwerp voor studenten voor

Boerengroep werkt samen met leerstoelen aan de Wageningen Universiteit, zoals Rurale Sociologie Groep (RSO) en Farming Systems Ecology (FSE), met organisaties, zoals ILEIA, ASEED, Milieudefensie en Toekomstboeren, met stichtingen zoals St. Otherwise en RUW, met internationale onderzoeks- en pleitbezorgingsinstituten, zoals TNI, met internationale mensenrechtenorganisaties, zoals FIAN, en onderwijsinstituten zoals VHL en Warmonderhof. We werken nauw samen met boerenbonden, omdat we deel uitmaken van platform Aarde Boer Consument (ABC). Bovendien werken we samen met studenten en PhDers van de Wageningen Universiteit, door hen te ondersteunen en aan te moedigen om activiteiten te organiseren die zij belangrijk vinden om aan te pakken. Organiseert u een evenement gerelateerd aan een van onze onderwerpen en zou u met ons willen samenwerken? Neem gerust contact met ons op voor meer info: st.boerengroep@wur.nl